Den gode smag af Thy Blog

En projekt der "brander" Thy gennem råvarer og ressourcer – en god historie!

Gyrup og den gode kødsmag

Ja, vi skal vel fejre nytåret på behørig vis og denne gang er det med nyheden om, at Gyrup Landbrug er med på vognen.

Det er en spændende deltager vi har fat i her, for Gyrup Landbrug, som ejes og drives af Lisbeth Stærk Nicolajsen og Jens Nicolaj Nicolajsen, har rent faktisk kvægdrift i selve Nationalpark Thy.

Man kan finde Gyrups kvæg rigtig mange steder i Thy og en af stederne er på Agger Tange, hvor det smagfulde Galloway kvæg får sin opvækst.

Som Nicolaj selv skriver: “Dyrene er meget nøjsomme og har en langsom vækst. Vore dyr afgræsser fortrinsvis ekstensive naturarealer, hvor de fungerer som naturplejere. Kødet har en tydelig smag af den skønne natur, som de har græsset på hele året.”

Galloway kvæg er nemme at kende.

Vi ser frem til at præsentere en ret eller to i bogen “Den gode smag af Thy” med kød fra de pragtfulde dyr. Man kan næsten allerede smage kraften i retterne, så vores stjernekok Anita Klemsen får noget at bestille, er vi sikre på.

Se også Gyrups website her.

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: