Den gode smag af Thy Blog

En projekt der "brander" Thy gennem råvarer og ressourcer – en god historie!

Smag på Danmark

Denne gang bliver det kort. Danmarks Radio har kørt en udsendelse “Smag på Danmark”, som sætter fokus på de unikke kvaliteter omkring mad, der findes i Danmark.

Et uddrag af teksten “Og der er øl og oksekød fra Fur; kartofler fra Venø; gæs fra Sejerø, honning og birkesaft-is fra Skarø; vin og galloway kvæg fra Årø; syltetøj, pølser og lam fra Strynø og æbler, cider, snaps og most fra Fejø.”

Læs om udsendelsen her og downlad eventuelt den podcast, der er lagt ud.

Se også Smag på Danmarks website – klik her

Se også Smag på Thy – klik her

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: