Den gode smag af Thy Blog

En projekt der "brander" Thy gennem råvarer og ressourcer – en god historie!

Så går det løs: Anita kommer til Thy og komponerer nye retter

Så går det løs! På tirsdag den 28. september 2010 kommer stjernekokken Anita Klemensen (kendt fra Restaurant 1. th. og den Røde og Gule Cottage i Klampenborg) til Thy for at komponere en hel række nye retter med udgangspunkt i ingredienser fra Thy og Nationalpark Thy.

De nye retter præsenteres i kogebogen “Thy til sanserne”, som krydres med interviews og profiler af personer og virksomheder i Thy.

Hele dogmet er: Virksomheder i Thy, råvarer fra Thy og perlebesætning fra Thy skal fortælle den gode historie om alle sanselighederne i Thy.

Der bliver tale om en lækker, værdifuld gemmebog af højeste kvalitet og teamet bag er derfor naturligvis den lokale grafiske designer Troels Schwarz – www.superschwarz.dk – og fotografen Mette Johnsen – www.mettejohnsen.dk – der skal fotografere samt journalist Jeanette Lund – www.jeanettelund.dk, der skal servere teksten.

Karin Korsgaard er projektlederen, der styrer det hele i hus med fast og kyndig hånd og idemanden bag det hele er Kong Gulerod; Michael Ruby.

Bogen udkommer den 1. december  2010, så nu behøver du ikke bekymre dig om årets julegave til familie og venner.

Vil du sikre dig eksemplarer af bogen som for eksempel til julegave i din virksomhed, så kontakt Michael Ruby for en aftale.

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: