Den gode smag af Thy Blog

En projekt der "brander" Thy gennem råvarer og ressourcer – en god historie!

Om projektet

Thy er et pragtfuldt sted, hvor naturen, nationalparken, økologien, befolkningen, kulturen går op i en højere enhed, der sjældent ses med de basale ressourcer, der er til stede.

Der findes mange spændende historier og vinkler at fortælle og med denne beskrivelse, har vi etablere et spændende projekt, som fortæller om den gode smag, der præger hele Thisted Kommune og Thy som helhed.

Selve ideen/projektet skal brande Thy og går under overskiften “Den gode smag af Thy”og med det udgangspunkt, vil vi blandt andet udgive en bog – en værdifuld gemmebog – med ingredienser, der udelukkende stammer fra Thy.

Indholdet i selve bogen: En brygmester, en stjernekok, et økologisk landbrug, et højkvalitetskøkken, en isfabrik, et slagteri, en kommune, en nationalpark, en kunstner måske flere, en fotograf – alt sammen rørt med nænsom hånd og i høj kvalitet – det må kunne give en spændende bog, der kan profilere både kommunen og nogle af de virksomheder, der findes der.

Der skal laves mad, fortælles om øl, skrives historier om området, fortælles om de personer og virksomheder der medvirker, fotograferes på en rå måde og en delikat måde.

Råvarerne skal hentes i Thy og det kan være rodfrugter fra området, fisk fra Hanstholm eller Nr. Vorupør (der er billeder i det), muslinger fra Limfjorden og f.eks. vilde bær, svampe, græsser og urter fra Nationalpark Thy.

Altså mere end blot en reklamesag eller en sponseret opskriftsbog – en rigtig god historie, en nydelse og en inspiration, smukt produceret og trykt.

Det er vores dogme, at bogen skal være produceret udelukkende ved hjælp af leverandører og samarbejdspartnere, der har hjemsted i Thy, bor i Thy eller kommer fra Thy.

Ud over bogen har vi planer om, at lave forskellige events, der skal kabe opmærksomhed omkring Thy. Her tænkes på muligheden, at flytte Thy til Rådhuspladsen i København en dag eller to og vi vil søge, at komme i Aftensshowet på DR eller i TV2s morgentv.

Endelig vil vi lave et delprojekt, hvor vi uddeler julehjælpspakker til trængende familier i Thy og her skal det være de deltagende personer og virksomheder, der skal være med til at sammensætte disse pakker. Vi vil gerne kunne uddele 100 pakker hver jul og hvis det er for stor en mundfuld, vil vi se hvor meget vi kan opnå.

Selve bogprojektet skal distribueres via flere kanaler. Vi vil selvfølgelig bede de medvirkende om at uddele bøger til alle kontakter og vi får også hjælp af f.eks. Thy Turisktbureau til salg af bogen og endelig vil der blive etableret en webshop, hvor bogen skal kunne købes.

Denne beskrivelse af projektet vil blive opdateret løbende….. så vend tilbage og kig!

Reklamer

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: